Každý účastník jakéhokoli vzdělávacího procesu má jasno v tom, že je velký rozdíl, zda vám přednáší bohapustý teoretik nebo ten, kdo přednášené téma důvěrně zná i z praktického života. Mnozí také máme zkušenosti s tím, že „umět“ ještě neznamená „umět naučit“. My jsme ovšem při postupném budování nabídky našich kurzů měli na lektory nebývale šťastnou ruku. Vyberte si z našich kurzů k Visual FoxPro, jimiž vás naši osvědčení lektoři provázejí od roku 2010 na novém místě, které se na počítačové kurzy léta specializuje: v počítačové škole GOPAS.

Igor VítIgor Vít
KurzyKurzy
27.01.2010 12:02:0027.01.2010 12:02:00

Igor Vít

Microsoft Most Valuable Professional

ALSO Czech Republic s.r.o.
+420 222 512 201
+420 603 442 434
daquas@daquas.cz
Anny Letenské 7, Praha 2

Aktuální kurzy

Visual FoxPro pro začátečníky (2 dny)

Kurz pro začínající programátory ve Visual FoxPro, případně pro ty, kteří vstupují do objektového prostředí z dřívějších verzí FoxPro.

Přehlídka užitečností ve Visual FoxPro (2 dny)

Kurz je odpovědí na nejčastější požadavky z praxe při dnešním moderním využívání Visual FoxPro:

  • jak spolupracovat s Office
  • jak využívat Visual FoxPro optimálně

Visual FoxPro jako klient pro Microsoft SQL Server (3 dny)

Kurz hodnotí výhody i úskalí architektury client/server, ukazuje způsoby připojování k SQL Serveru z Visual FoxPro a různé metody práce s daty na SQL Serveru. Podrobně se věnuje vzdáleným pohledům, přímé komunikaci s SQL Serverem a použití CursorAdapteru. Dále obsahuje ukázky využívání transakcí, bezpečnostních prvků, uložených procedur a funkcí na SQL Serveru z prostředí Visual FoxPro.

Společné informace

Vedle uvedených kurzů poskytujeme také specializované konzultace k dílčím tématům i školení na zakázku dle předem dohodnutého obsahu, místa konání a termínu. Veškeré dotazy ohledně kurzů zasílejte prosím na kurzy@daquas.cz.

Přihlášky

Přihlášky na kurz se zadávají přímo přes objednávkový systém počítačové školy GOPAS.

Ceny

Třídenní školení – 7 500 Kč (bez DPH)

Dvoudenní školení – 4 900 Kč (bez DPH)

Místo konání

Školení probíhají v učebnách počítačové školy GOPAS.