DAQUAS je předním světovým specialistou na licenční politiku společnosti Microsoft. Zvládli jsme tohle, umíme i Symantec, Adobe, Oracle…. Poradíme vám se zásadami Správy softwarových aktiv (Software Asset Management, SAM), najdeme cestu jak správně a nejvýhodněji pořídit software pro vaši organizaci. Bude to jednání efektivní, příjemné, navíc vám ušetří peníze i čas a poskytne jistotu, že máte po právní stránce v oblasti licencí k užívání softwaru všechno v pořádku.

Darina VodrážkováDarina Vodrážková
SlužbySlužby
01.01.2006 22:34:0001.01.2006 22:34:00

Darina Vodrážková

licenční expert a konzultant

ALSO Czech Republic s.r.o.
+420 222 512 201
+420 603 442 434
daquas@daquas.cz
Anny Letenské 7, Praha 2

Licenční poradenství

DAQUAS je předním světovým specialistou na licenční politiku společnosti Microsoft. Zvládli jsme tohle, umíme i Symantec, Adobe, Oracle…. Poradíme vám se zásadami Správy softwarových aktiv (Software Asset Management, SAM), doporučíme partnery pro audit, najdeme cestu jak správně a nejvýhodněji pořídit software pro vaši organizaci.

Možná byste rádi pracovali s pocitem, že máte vyřešenu otázku softwaru ve svém podniku.

Chtěli byste vědět, že to, co používáte, používáte legálně.

Nemáte ale dost času, abyste se detailně probírali smlouvami, podmínkami a cestami k upgrade.

Nemáte ani nadbytek peněz, abyste toto všechno mohli hodit za hlavu.

Nabízíme vám řešení:

Osobní konzultace mohou napomoci vašemu kvalifikovanému rozhodnutí v případě potřeby dalšího rozšíření programového vybavení. Víte-li, že Microsoft Office má 7 různých edic, dá se pořídit nejméně 12 různými způsoby a na cenu těch 84 variant může mít dále zásadní vliv to, čím se vaše organizace zabývá, pak jistě nebudete chtít zůstat sami se zodpovědností za správné licenční pokrytí. My pro vás připravíme návrhy optimálního řešení jak z finančního, tak z technického hlediska.

  • DAQUAS vám poradí v licenčních záležitostech – pomůžeme vám přesně stanovit, kolik a jakých licencí softwarových produktů potřebujete mít, podle toho, jak je právě vaše firma používá
  • DAQUAS ohlídá, abyste neplatili více, než je nezbytně nutné – doporučí všechny možnosti uplatnění upgrade, speciálních nabídek, akcí... a především: osvětlí vám bohatou škálu možností, jak rozložit platby a vůbec jak si usnadnit financování IT 
  • DAQUAS najde nejlevnější cestu, jak pořídit potřebné počty licencí – najdeme nejvýhodnější nákupní model (množstevní slevy Open License, rozložené splátky Open Value Subscription, společné smlouvy pro spřízněné společnosti Affiliate Offering, včetně využití „velkých smluv“ zahraničních afilací, a další možnosti nejen pro pořizování softwaru společnosti Microsoft, ale i jiných firem)
  • DAQUAS dodá takřka jakýkoli softwarový produkt! Naše nabídka má více než 22 000 položek
  • DAQUAS poskytuje v ceně zakoupených produktů i základní technickou podporu
  • DAQUAS nabízí metodickou pomoc při správě softwaru, při jeho účtování a odepisování, vytváření uživatelských směrnic, apod.

Pro smysluplný rozvoj využití informačních technologií ve vašem podniku může být užitečná metodika optimalizace infrastruktury IT podle společnosti Gartner, kterou DAQUAS používá. Než se pustíte do zásadních nákupů, je dobré projít analýzou, stanovit si obchodní i technologické plány na rok či dva dopředu a pak postupovat koncepčně a tím i efektivněji.

DAQUAS vám dokáže, že nákup softwaru nemusí být složitá, nepříjemná a téměř sisyfovská práce – když máte možnost přenechat ji specialistům ve svých službách!