Kdyby to někdo náhodou nevěděl, tak od 25. května 2018 platí i v České republice nařízení EU o ochraně osobních údajů, známé také pod zkratkou GDPR. Díky němu všichni v postavení „subjektu údajů“ získáváme nová práva, o kterých vás chce nyní informovat společnost DAQUAS, tentokrát jako „správce údajů“.

Darina VodrážkováDarina Vodrážková
AktualityAktuality
24.05.2018 16:06:0024.05.2018 16:06:00

Darina Vodrážková

licenční expert a konzultant

ALSO Czech Republic s.r.o.
+420 222 512 201
+420 603 442 434
daquas@daquas.cz
Anny Letenské 7, Praha 2

Ochrana osobních údajů ve společnosti DAQUAS

Kdyby to někdo náhodou nevěděl, tak od 25. května 2018 platí i v České republice nařízení EU o ochraně osobních údajů, známé také pod zkratkou GDPR. Díky němu všichni v postavení „subjektu údajů“ získáváme nová práva, o kterých vás chce nyní informovat společnost DAQUAS, tentokrát jako „správce údajů“.

Vážíme si důvěry, s níž s námi spolupracujete, vážíme si i toho, že nám k té spolupráci svěřujete své kontaktní a další osobní údaje. Jejich ochrana je pro nás důležitá, abychom o vaši důvěru nepřišli. Proto jsme přijali potřebná organizační, technická i procesní opatření, která jim zajistí maximální bezpečí.

V dokumentu DAQUAS – zásady ochrany osobních údajů se dočtete, jaké vaše osobní údaje evidujeme, proč, jak je chceme použít, jak je chráníme a jak dlouho je zpracováváme. 

Vaše údaje získáváme od vás samotných, když poptáváte či využíváte naše služby, když uzavíráme smlouvy o spolupráci v partnerských modelech, když objednáváte produkty, které vám dodáváme.

Proto ke zpracování vašich údajů nepotřebujeme samostatný souhlas. Evidujeme je a využíváme proto, abychom byli schopni vám poskytovat požadované plnění, a také proto, že je nejen v našem oprávněném zájmu, ale i ve vašem, abychom vám mohli podávat informace o souvisejících nabídkách.

Pokud byste však chtěli následnou komunikaci s námi po ukončení plnění přerušit, napište nám na moje-osobní-udaje@daquas.cz  

Stejnou adresu použijte i pro položení jakýchkoli otázek, které se budou týkat vašich osobních údajů v naší správě.

Bez vaší pomoci a odpovědného chování však také nejsme sami schopni plně zajistit bezpečnost vašich údajů. Pomozte nám proto tím, že budete uchovávat svá jedinečná hesla a další přístupové údaje k našim službám v tajnosti a budete dodržovat základní bezpečnostní zásady.

Těšíme se na další spolupráci a užitečnou komunikaci s vámi.