Softwarová licence je jen právo k používání softwaru. Není potřeba mít takové právo doživotně, stačí jen na dobu, během níž chceme daný produkt skutečně používat. Podniku zbytečně nerostou investice, náklady na provoz služeb IT jsou pravidelné, perfektně plánovatelné a mohou se velmi pružně přizpůsobovat potřebám rostoucím, či klesajícím, podle reálných nároků provozu.

Darina VodrážkováDarina Vodrážková
LicenceLicence
08.12.2009 14:30:0008.12.2009 14:30:00

Darina Vodrážková

licenční expert a konzultant

ALSO Czech Republic s.r.o.
+420 222 512 201
+420 603 442 434
daquas@daquas.cz
Anny Letenské 7, Praha 2

Software na dobu určitou

Softwarová licence je jen právo k používání softwaru. Není potřeba mít takové právo doživotně, stačí jen na dobu, během níž chceme daný produkt skutečně používat.

Podniku zbytečně nerostou investice, náklady na provoz služeb IT jsou pravidelné, perfektně plánovatelné a mohou se velmi pružně přizpůsobovat potřebám rostoucím, či klesajícím, podle reálných nároků provozu.

V době hledání úspor a zvýšení produktivity na všech stranách má IT svým podnikům rozhodně co dát, bude-li na soudobé úrovni. Všechny nové verze, které Microsoft letos přinesl na trh, mají společný hlavní motiv: šetří čas, šetří čas, šetří čas.

A čas jsou peníze. Peníze, které zbytečně neutratíte za neproduktivní práci, peníze, které vyděláte za práci, která vede k rychlejším výsledkům.

Klíčem k chytrému zacházení se softwarem jsou služby, které z papírové licence dělají výkonný pracovní nástroj.

Pokud máte vlastní oddělení IT, pojďte cestou licencí pronajatých přímo od společnosti Microsoft.

Smlouva Open Value Subscription nabízí volitelnou platformovou sadu pro všechna desktopová zařízení a k tomu libovolné serverové produkty a další doplňky podle momentálních potřeb.

Pokud pro zajištění chodu IT chcete využívat služeb profesionálních externistů, hledejte mezi těmi, kteří umějí nabídnout kompletní outsourcing včetně hardwaru a softwarových licencí v rámci smlouvy SPLA.

Vaši vlastní odborníci se budou o to více moci věnovat konkrétním požadavkům vašeho byznysu a vašim uživatelům.

Obě cesty vám přinesou:

  • nové verze softwaru
  • úspory po dobu 6 až 9 let
  • lépe stravitelné financování
  • podstatně snazší udržování legality
  • výrazně vyšší flexibilitu než tradiční modely
  • volnost pohybu v produktech a jejich edicích
  • přizpůsobivost v počtech licencí oběma směry
  • možnost kombinovat klasické a nové cesty k licencím

Dejte si poradit, jsme tu od toho.