Naši lektoři jsou uznávaní odborníci – profesionálové, kteří s předváděnými nástroji a technologiemi pracují už léta a znají je do hloubky. O své zkušenosti se ochotně dělí nejen na těchto kurzech, ale také na každoroční pražské konferenci DevCon nebo na seminářích.

Igor VítIgor Vít
KurzyKurzy
27.01.2010 12:01:0027.01.2010 12:01:00

Igor Vít

Microsoft Most Valuable Professional

ALSO Czech Republic s.r.o.
+420 222 512 201
+420 603 442 434
daquas@daquas.cz
Anny Letenské 7, Praha 2

Lektoři kurzů

Milan Kosina

Přehlídka užitečností ve Visual FoxPro

Je nezávislý programátor ve Visual FoxPro, SQL Serveru a .NET. Specializuje se na tvorbu desktopových i webových aplikací, školení a konzultace. Publikoval příspěvky ve FoxPro Advisoru a FoxTalku. Je Microsoft Certified Professional v oblasti Visual FoxPro a SQL Serveru.

Igor Vít

Visual FoxPro jako klient pro Microsoft SQL Server

Programoval v jazycích xBase od roku 1988. Od té doby se s různou intenzitou baví programováním, poradenstvím, předáváním svých zkušeností prostřednictvím školení ostatním a zejména je posedlý touhou propagovat Visual FoxPro zvláště u nás. Díky tomu, že je dlouholetou součástí firmy DAQUAS, má pro tuto posedlost dostatek prostoru. V roce 2001 se stal úplně prvním nositelem titulu MVP u nás (Microsoft Most Valuable Professional) a ten mu zatím každoročně vydržel.

Petr Bílý

Visual FoxPro pro začátečníky

Používá „foxovské“ nástroje již od příchodu FoxBase+ do Čech. V posledním období se ve sdružení Piksoft zaměřuje zejména na analýzu, popis a návrh informačních systémů. Vývojové prostředí Visual FoxPro však stále ve své práci využívá, v nově vytvářených aplikacích se orientuje na spolupráci Visual FoxPro se SQL servery.

Jitka Majetičová

Visual FoxPro pro začátečníky

S nástroji „fox“ pracuje od dob DbaseIII a FoxBase dodnes. V posledních letech se zaměřuje více na analýzu a návrh informačních systémů. V aplikacích uplatňuje zkušenosti se zpracováním dat na databázových serverech Oracle a MS SQL z prostředí Visual FoxPro.